Praktijk

Implantologie is tandheelkundige chirurgie. De eisen die we hier aan stellen zijn hoog. Daarom is er bij Implantologie Salland in Raalte een aparte ruimte ingericht als Operatie Kamer [OK] en wordt er volgens vaste hygiëne protocollen gewerkt om de ingrepen zo succesvol mogelijk te laten verlopen.

De Conebeam/CT is het hulpmiddel waarmee 3-dimensionale foto’s kunnen worden gemaakt, zodat we goed kunnen beoordelen of het mogelijk ie om implantaten te plaatsen en op welke plek er in de kaak nog voldoende bot aanwezig is. Kijk ook op de  pagina Diagnostiek! Met de Conebeam/CT kunnen ook eenvoudiger overzichtsfoto’s worden gemaakt, de OPG of OPT foto’s.

Zowel de behandelkamer als de OK, maar ook de Cone Beam CT, bevinden zich op de eerste verdieping van het gebouw. Voor rolstoelen zijn deze ruimtes daarom niet te bereiken.

Op de benedenverdieping is wel een behandelkamer beschikbaar voor het doen van periodieke controles, het maken of repareren van protheses,  etcetera.

De locatie in Heino is overigens wel goed bereikbaar voor mensen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten. Het is natuurlijk wel raadzaam dit tevoren te melden bij het maken van de afspraken.

Waar is de zijn de praktijk locaties? 

Implantologie Salland kun je vinden op 2 locaties:

Raalte, Spitsstraat 27 (boven Tandtechnisch Laboratorium Intradent)
Telefoon: 0572-362865 (niet alle dagen assistentie aanwezig!)

Heino, Marktstraat 11 (als onderdeel van Tandartspraktijk Heino)
Telefoon: 0572-392022 (graag bellen tussen 9 en 12 uur ’s morgens)

Geef een antwoord